След убийство на мъж: Жители на карловско село настояват задържаните да бъдат изселени

  • 14 октомври 2024 07:33

  • 1587
  • 2
След убийство на мъж: Жители на карловско село настояват задържаните да бъдат изселени
© Кадър - Нова телевизия

Напрежение в карловското село Столетово след шокиращото убийство от миналата седмица. 48-годишен мъж беше нападнат и убит пред дома му. Според полицията извършителите са двама братя, които са се заселили там сравнително скоро. Жителите на населеното място се страхуват за живота си. Местните събират подписка с искане задържаните и семействата им да бъдат изселени от селото.

„Искаме доживотна присъда без право на замяна. Спокойствието вече го няма. Тези братя живеят тук от около 2 години и създават проблеми”, твърдят местните.

Криминално проявен заплаши с нож мъж в Пернишко

„Мотивите на престъплението засега не са ясни, но спорът е за имот. Има замесени и други хора, които се прикриват. Единият от братята е завзел част от двора на баба ми. Подадена е жалба и оттам нататък са започнати разследвания”, разказа в ефира на Нова телевизия синът на жертвата.

„До този момент двамата арестувани не са показвали агресия. Явно проблемът е ескалирал и във фаталната нощ. До края на месеца подписката ще бъде внесена към община Карлово и може би ще бъде приложена като доказателство в Окръжната прокуратура”, обясни кметът на селото Слав Колев.

Последвайте канала на

Калина Христова
1587 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.10.14 | 09:13

1
БЕЗДЕТНИЯ БЛАЖЕВ ,РИВЕ ЗА ПЕДАЛСКИЯ СЪЮЗ.ИСКА ДА Е ЛГБТ ГАЖДЕ НА АХМЕД МУСА!
Надежда дДойчева...

2024.10.14 | 09:38

2
БЛАЖЕВ е РОГОНОСЕЦ и БЕЗПЛОДЕН ГЕЙ!

Добави коментар

Водещи новини