Двама възрастни и две деца са с опасност за живота след тежка катастрофа на пътя Карнобат-Айтос

  • 07 октомври 2024 08:26

  • 892
  • 1
Двама възрастни и две деца са с опасност за живота след тежка катастрофа на пътя Карнобат-Айтос
© Pixabay

Четирима души са с опасност за живота след катастрофа на пътя Карнобат-Айтос.

На 5 октомври лек автомобил с бургаска регистрация, управляван от 38-годишна жителка на Карнобат, поради движение с несъобразена с характера и интензивността на трафика скорост, навлиза в лентата за насрещно движение, където се блъска челно с правомерно движещия се лек автомобил със софийска регистрация, управляван от 61-годишен софиянец.

В следствие на инцидента жената е с диагноза "политравматизъм" и е настанена в реанимацията на УМБАЛ - Бургас, с опасност за живота. В колата са се возили също 10-годишният й син и 7-годишната ѝ дъщеря, които също са с диагноза "политравматизъм" и са настанена в реанимацията на болницата, с опасност за живота. Със същата диагноза е и шофьорът на другата кола, който е настанен в реанимацията на болница "Дева Мария", с опасност за живота. Неговият 18-годишен син, който е с травма на коляното и без опасност за живота, е настанен за лечение в същата болница.

Чалга певица катастрофира тежко

От пътния инцидент са нанесени материални щети по пътната инфраструктура, като е засегнат пътен знак.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
892 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.10.07 | 10:46

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> use.my/myxpro

Добави коментар

Водещи новини