Шофьор загина намясто след челен удар с влекач

  • 13 септември 2012 14:05

  • 987
  • 2
Шофьор загина намясто след челен удар с влекач
©

На 12 септември, около 14:35 часа на пътя град Бяла - Ботевград, до местността "Черен паметник", лек автомобил "Опел", управляван от 46-годишен мъж от град Свищов със стаж като водач 28 години, при движение посока град Русе, по неизяснени към момента причини навлиза в лентата за насрещно движение и се удря челно в насрещно движещия се влекач "Скания' с прикачено полуремарке, управляван от 39-годишен мъж със стаж като водач 22 години.

Вследствие на настъпилото ПТП, водачът на лекия автомобил е починал намясто. Водачът на товарния автомобил е изпробван за употреба на алкохол с техническо средство и пробата е отрицателна. Уведомен дежурен прокурор от ОП-Плевен.

Последвайте канала на

987 2

Коментари 2

Добави коментар
Късметлия

2017.06.25 | 21:17

2
Аз ще ви изясня причините - НАРОДА КАРА КАТО БЕСЕН!!! Това "солидарност на пътя", "култура на движение", "Правилник за движение по пътищата" са непознати за нас неща! Масово се изпреварва без грам видимост, да не говорим за отнемането на предимство и липсата на всякаква сигнализация при маневри! Това българите сме по-зле и от циганите - те поне са солидарни едни с други, единни са, колкото и да ги плюем! А ние ще се избием един друг, защото не е важно кой е прав, важно е кой е с по-голямата бухалка!
стига с тази гавра

2012.09.13 | 17:53

1
Никой не загива "намясто", а най-много "на място". "Намясто" значи "уместно, разгеле, на точното място и време" и е много оскърбително към покойния. Да кажеш нещо намясто или не намясто можеш, но да УМРЕШ намясто...

Добави коментар

Водещи новини