Убитата българка в Белград спонсорирала театъра на Зуека

  • 13 септември 2012 06:43

  • 871
  • 0
Убитата българка в Белград спонсорирала театъра на Зуека
©

Албена Скачева е била спонсор, а не кума на Зуека и Нина, обясниха за "Стандарт" актьорите.

"Беше само моя близка приятелка. Познаваме се с нея от 8 г. и мога да кажа, че бе прекрасен човек", каза вчера Зуека. Той разбрал за смъртта на Албена в сряда заранта. Отначало въобще не свързал инициалите А.С. с приятелката си. "Страшна трагедия! Има две момчета. Навремето бе спонсор на театър "Кредо", когато работехме в Белград. Изнасяли сме там представления", обясни Зуека. И си спомни, че бизнес дамата издавала и списание за театър в Белград, което се казвало "Премиера плюс". Освен това в България продавала пакети с намалени билети за театър, пише "Стандарт".

"Прекрасен човек, много културен", разстроен бе Зуека. Партньорката му на сцената - Нина - пък изпадна в шок, научавайки тъжната вест от репортер на "Стандарт". "Боже, боже! Шокирана съм. Аз съм в Прага и не съм чувала още за тази случка - не мога да повярвам, че на такъв хубав човек като Албена може да се случи нещо такова!", разплака се Нина. И тя потвърди, че Албена е помагала на "Кредо" в Белград.

Скачева и съпругът й Васил са имали жилища в София и Нови Сад. И постоянно пътували по работа - до Сърбия, Македония и Черна гора. Дали бизнесът им е бил чист обаче - по тази линия "ровят" в сръбските медии. Вчера в. "Курир" съобщи, че срещу фирма "Прокарт" има многобройни сигнали за измами в Сърбия и у нас. "Албена и съпругът й Васил са
се занимавали с продажба на ученически пособия.

Всеки сигнал за измама срещу тяхната фирма е бил за малка сума. Съмняваме се това да е мотивът за престъплението, но за момента не го изключваме", съобщава пред изданието източник, близък до разследването.

Последвайте канала на

Десислава Станева
871 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини