Дете изхвърли през терасата пари и злато заради телефонни измамници

  • 12 септември 2012 13:20

  • 833
  • 1
Дете изхвърли през терасата пари и злато заради телефонни измамници
©

9-годишно дете изхвърли през терасата пари и злато след като беше излъгано от телефонни измамници, че са необходими за защита на баща му.

Случката се е разиграла в столичния квартал "Младост 1", съобщи БНР.

Момиченцето било оставено само в апартамента. Докато си играело, телефонът иззвънял. Обадил се човек, който обяснил, че бащата му е блъснал друг човек с колата си. За да няма неприятности, мъжът поискал от момичето да събере всичкото злато и пари в апартамента и да ги хвърли през терасата.

9-годишното дете изпълнило заръката като изхвърлило около 800 лева и неустановено до момента количество благороден метал. Измамниците, които чакали долу, прибрали ценностите. Случаят се разследва от 7-мо районно полицейско управление.

Последвайте канала на

Десислава Станева
833 1

Коментари 1

Добави коментар

2012.09.12 | 16:36

1
Вместо да се занимават с глупости, тези от ДАНС или там каквито са служби за прослушване. Как толкова години досега никой не успя да ги спре тези измамници при положение че дават милиони на година за такива цели. Къде отиват всички тези пари питам аз, и толкова ли е сложно да ги хванат и осъдят, при положение че повечето хора знаят дори къде се намират въпросните лица!

Добави коментар

Водещи новини