21-годишен отвлече 19-годишна в Габрово

  • 06 август 2024 13:34

  • 934
  • 2
21-годишен отвлече 19-годишна в Габрово
© Pixabay

Мъж на 21 години е задържан за отвличане на 19-годишно момиче, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Габрово (ОДМВР). 

В Районното управление в Габрово на 4 август е получен сигнал за 21-годишен мъж, който използвайки сила, е извел 19-годишно момиче от дома ѝ, след което я е качил в лек автомобил и е потеглил в неизвестна посока. 

Мъж отвлече 19-годишно момиче в с. Търнак

Извършителят е задържан час по-късно след оперативно-издирвателни мероприятия на полицията. Образувано е досъдебно производство, като работата по случая продължава под надзора на Окръжна прокуратура - Габрово, допълват от ОДМВР – Габрово. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
934 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР !

2024.08.06 | 13:44

1
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ!

2024.08.06 | 14:13

2
ми, обичат се младите...

Добави коментар

Водещи новини