Заловиха крадец на охранителни камери в София

  • 04 септември 2012 16:19

  • 818
  • 2
Заловиха крадец на охранителни камери в София
©

Ченгетата в София задържаха крадец на охранителни камери от обществени и частни сгради.

На 28 август в четвърто районно управление бил подаден сигнал за кражба на четири видеокамери от сградата на детска градина, намираща се в столичния квартал „Лозенец”. Дежурният в Центъра за видеонаблюдение на Столична община забелязал, че охранителните камерите на детското заведение изведнъж изгаснали. Подал сигнал в полицията и на място бил изпратен автопатрул. Униформените констатирали липсата на четири от охранителните устройства, монтирани на сградата.

В резултат на полицейските действия и разследване е задържан извършителят на кражбата. Това е В.Р. на 22 години от София, който се оказал стар познайник на полицията. След задържането му, ченгетата установили, че той е извършил още поне две кражби на камери. По случая е образувано досъдебно производство. Част от охранителните камери са намерени и иззети.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
818 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
VESELIN RUSEV OBVINQEM PO SLUCHEQ !!!

2019.09.24 | 00:40

2

BQH PREBIT OT SLUJITELITE NA MVR , MOGA SAMO DA KAJA CHE SAM NEVINEN PO SLUCHEITE ZA KOITO ME OBVINQVAT , POZDRAVI NA REDAKCIQTA VI KOQTO NE ZNAE ISTINATA !!!
MN POZDRAVI NA IVAN RAICHEV I I KOLEGATA MY LAZAROV (SHPIONIN NA PRESTUPNICITE I MVR) BLAGODARQ ZA VNIMANIETO MERSI ....OLE !!!

Лилу Далас Мултипас

2012.09.04 | 22:07

1
"охранителните камерите" изгаснали, а "грамотните писачите" изчезнали... останали само някакви олигофрени

Добави коментар

Водещи новини