Заплахи и тормоз: Мъж омаза с фекалии апартамента на бившата си приятелка

  • 27 юни 2024 08:20

  • 3563
  • 4
Заплахи и тормоз: Мъж омаза с фекалии апартамента на бившата си приятелка
© Нова тв

Жена от Варна твърди, че е била заплашена с убийство от бившия си приятел, с когото са разделени от 5 години.

По думите на Жаклин Костова мъжът неведнъж е влизал в апартамента ѝ и е отправял обидни квалификации и дори смъртни заплахи. Жената е подала сигнали в полицията и агресивният мъж е задържан за срок до 24 часа.

„Всичко започна преди 6 месеца, когато бащата на детето ми разбра, че имам човек до себе си. Заплашваше ме да ме изгори жива и ми казваше, че си представя как ме хвърля през терасата. Каза, че ще изпрати хора, които да ме нападнат, и ще ми вземе детето”, спомня си Жаклин.

Бившият ѝ си позволил да я удари пред детето им, нападнал и новия ѝ приятел, допълни потърпевшата. Все още обаче Жаклин не е поискала ограничителна заповед, защото вярвала, че агресията ще спре.

Жената разказа, че през последните месеци тя и приятелят ѝ са вложили много средства, за да ремонтират неговия апартамент, в който да заживеят заедно.

Семейна драма и побой в центъра на Самоков

Бившият ѝ мъж редовно я питал кога ще се местят и заплашил, че ще запали имота. Точно когато ремонтът бил готов, апартаментът бил взломен и залят с животински фекалии.

„До този момент не са събрани доказателства за физическа агресия срещу госпожа Колева. Лицето е призовано и му е съставена преписка. Той има стари криминални прояви и е осъждан”, подчерта началник участък Владиславово към III РУ-Варна ст. инсп. Даниел Михов, предава Нова.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
3563 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2024.06.27 | 08:34

1
Кифлите налитат на ненормални късопишковци - живота е интересен, когато е изпълнен с опасности. А после се чудят от къде им е дошло. Дами, не подклаждайте самочувствието на такива лaйнapи и ще ви е много по-добър живота.

2024.06.27 | 11:16

4
В известен смисъл - кифлите харесват гамени и престъпници, а после страдат. Все гледат на bmv да се возят. Не се сещам много банкети/програмисти/добре_образовани да са съдени за домашно насилие. Все някви с криминални досиета. Каквото търсило, такова намерило.
Литекс-София

2024.06.27 | 08:39

2
Значи ПАК тя е някак си виновна, а бе комплексара с дребна душичка? Желязна логика. Не виним вършителя на действието, а нещо си в заобикалящата го среда, ба което той е абсолютно неспособен да устои? Ще пренапишем правото.
Goryanin

2024.06.27 | 11:00

3
"Лайнар" във всички смисли на думата

Добави коментар

Водещи новини