Задържаха двама мъже в Благоевград за хулиганство и причиняване на телесна повреда на полицай

  • 26 юни 2024 13:06

  • 325
  • 0
Задържаха двама мъже в Благоевград за хулиганство и причиняване на телесна повреда на полицай
© Булфото

Двама мъже са задържани в Благоевград за хулиганство и причиняване на телесна повреда на полицай, съобщиха от Областната дирекция на МВР (ОДМВР) – Благоевград.

През вчерашния ден, 25 юни, двама полицейски служители са атакувани вербално от мъже на 52 и 30 години от Благоевград, като по-възрастният мъж е ударил с юмрук в областта на гърдите единия полицай, а при задържането на 52-годишния мъж и вкарването му в полицейския автомобил, 30-годишният мъж се намесил и блъскайки вратата на автомобила, притиснал ръката на полицейския служител, посочват от ОДМВР – Благоевград. 

Глобяват френски гражданин за хулиганство

От Районна прокуратура – Благоевград съобщиха, че под нейно ръководство се води разследване по досъдебно производство по случая. От държавното обвинение посочват, че извършителите на деянията Я.П. и Б.П. са привлечени в качеството на обвиняеми за хулиганство и причиняване на телесна повреда на полицейски орган при изпълнение на службата му. С постановление на прокурор двамата са задържани за срок до 72 часа. Предстои да бъде внесено в съда искане за мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо двамата обвиняеми, съобщават още от Районна прокуратура – Благоевград. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
325 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини