Шефът на ГДНП: Вероятно Брендо иска да се скрие в затвора от враговете си

  • 24 юни 2024 10:30

  • 4168
  • 9
Шефът на ГДНП: Вероятно Брендо иска да се скрие в затвора от враговете си
© Булфото

Тази сутрин в 7.30 часа Евелин Банев-БрендоБрендоЕвелин Банев-Брендо е роден е на 8 октомври 1964 г. в Тополовград.   През 1985 г. постъпва се яви на входа на Софийския затвор с неговия адвокат. Същият беше с неговата лична карта. Той има да изтърпява присъда лишаване от свобода за 6 г. Колегите са предприели всички действия да го освидетелстваме в МВР болница, след което ще бъде въдворен в Софийския затвор, за да изтърпи наложеното му наказание. Това каза пред журналисти директорът на Главна дирекция "Национална полиция" главен комисар Атанас Илков по повод изненадващото явяване днес пред Централния софийски затвор на обявения за международно издирване и сочен за наркотрафикант Евелин Банев, предаде репортер на Novini.bg.

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 14192

Към момента сме предприели действия по установяване на вероятните начини, по които би могъл да влезе в България. Дали е бил с подправени документи или е влязъл някъде по зелена граница – тази информация ще я дадем на по-късен етап, след като колегите извършат всички необходими действия, заяви Илков.

Той уточни, че на този етап БрендоБрендоЕвелин Банев-Брендо е роден е на 8 октомври 1964 г. в Тополовград.   През 1985 г. постъпва не е дал някакви конкретни обяснения защо се предава на органите на реда: "Вероятно е размислил по някакъв начин. На този етап колегите не са разговаряли с него, защото върви другата процедура по медицинските прегледи и настаняването му в местата за лишаване от свобода. След това ще започне работа по тази тема, която е важна за нас".

Брендо се е предал на полицията

Попитан има ли някаква информация защо Евелин Банев е избрал точно този момент да се предаде, директорът на ГДНП отбеляза: "Не можем за толкова кратко време да направим нашите анализи. Това можем да го кажем на малко по-късен етап, след като съпоставим всички данни, които имаме от неговото издирване в последните 6 г., и на база на това, което той ще каже, ще може да направим някаква преценка какво е наложило да се появи тази сутрин през затвора в София".

В отговор на въпрос може ли предаването на БрендоБрендоЕвелин Банев-Брендо е роден е на 8 октомври 1964 г. в Тополовград.   През 1985 г. постъпва да е свързано със скорошните случаи на провалени пратки с големи количества кокаин, включително и през България, Атанас Илков заяви: "Не изключвам и това като хипотеза. Местата за лишаване за свобода са добро място някой да се укрива, така че да не бъде достигнат от враговете, с които има някакви неуредени взаимоотношения. Това е твърде вероятно, но към настоящия момент не можем да кажем, че това е причината".

Припомняме, че Евелин Банев, по прякор БрендоБрендоЕвелин Банев-Брендо е роден е на 8 октомври 1964 г. в Тополовград.   През 1985 г. постъпва, изчезна малко, след като получи 6 г. затвор за пране на пари. През 2018 г. той беше обявен за международно издирване от българските власти, които не го откриха на адреса му, за да го отведат в затвора. Още тогава Румъния го издирваше заради 10-годишна присъда за наркотрафик, а в Италия го чакат 20 г. затвор отново заради дрога по аферата "Кокаинови крале".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4168 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
Аман Чернев

2024.06.24 | 20:41

9
Щом Борисов е премиер, логично е Брендо да е президент. България президентска република. Слава Брендо.

2024.06.24 | 13:20

7
Защо сега? Защото на власт идват аверите му ще го пазят, след година ще го пуснат, ще му сменят ЕГН-то и ще е свободен да си обикаля по света.
ха,

2024.06.24 | 17:25

8
за една година много неща могат да се случат, дори и в затвора...
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР !!!

2024.06.24 | 13:05

6
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ!
ИБАНИЯ ПСИХИЧНО БОЛЕН ИЗРОД КАТИЛА

2024.06.24 | 12:43

5
КАТИЛА Е БЕЗОБИДЕН ПСИХО ЛАЙНЯР, НО ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАКАЗАН, КАТО ПОМАГАЧ И СЛУГА НА ОКУПАТОРА САЩ!!!
Уффф

2024.06.24 | 12:28

4
Е,тука е ТАКА!!Никой не го търси,ама той се крие!!!Къде ви намират такива дансаджии???!!

2024.06.24 | 11:21

1
абе алааанкооолу, ти не разбра ли, че брендо си е в България и никой не го е търсил?

2024.06.24 | 11:39

3
точно. Той си влиза и излиза когато му е кеф.

2024.06.24 | 11:29

2
Как не е бил задържан на границата при влизане?!

Добави коментар

Водещи новини