Спецоперации ограничават престъпленията в Шумен

  • 04 септември 2012 09:20

  • 624
  • 0
Спецоперации ограничават престъпленията в Шумен
©

На територията на ОДМВР- Шумен са проведени 11 специализирани полицейски операции за ограничаване на престъпността в малките населени места от средата до края на месец август.

Проверени са 46 търговски обекта, 10 питейни заведения, 308 моторни превозни средства, над 350 души. По време на проверките са установени 86 административни нарушения. Издадени са 34 акта по ЗДвП, глобите с фиш са 30. 16 са установените административни нарушения по Закона за българските лични документи.

По време на специализираните полицейски операции, служители от Районно управление "Полиция" Нови пазар са установили извършителите на няколко престъпни деяния. Сред разкритите са: кражба на 15 кг тиквички от частно дворно място в кв. Калугерица, един кубик дърва за огрев от горски фонд в село Кюлевча, 20 кг. праскови от частен имот в село Кюлевча, 20 кг царевица на кочани от землището в село Войвода, както и 100кг. царевица от земеделски имот в с. Марково. На заловените извършители са съставени актове за установяване на административно нарушение. Двамата извършители на кражбата на 15 кг тиквички са предадени на Местната комисия за борба с противообществените прояви за малолетни и непълнолетни лица.

Последвайте канала на

624 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини