Полицията във Варна разби наркооранжерия

  • 21 юни 2024 11:29

  • 322
  • 1
Полицията във Варна разби наркооранжерия
© Булфото (архив)

Полицията във Варна разби поредната наркооранжерия, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в крайморския град. В рамките на операция за противодействие на производството и разпространението на наркотични вещества, служители на полицията проверили имот в местността „Ален мак“, обитаван от 45-годишен варненец, криминално проявен.

В къщата криминалистите открили три помещения, пригодени като оранжерии, оборудвани със система за контрол на влажността и температурата, вентилация и отглеждани 1216 растения в различен стадий на растеж. Полицаите открили и друга стая, в която се сушил отглежданият коноп. Там е намерена и иззета над 4 килограма тревиста маса и голяма електронна везна.

Общата стойност на конфискуваното оборудване и приготвената суха, зелена тревиста маса е над 150 000 лева.

Удар във Варнeнско - разкриха оранжерия за марихуана

Нарушителят е задържан в ареста за срок от 24 часа.

От полицията припомнят, че от началото на годината варненските полицаи са разкрили 17 оранжерии за отглеждане на наркотични вещества. Последният такъв случай бе в началото на юни, когато в авренското село Садово бе разбита високотехнологична наркооранжерия. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
322 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.06.21 | 13:07

1
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

Добави коментар

Водещи новини