След бурята: откриха тялото на обявен за издирване мъж в Казанлък

  • 16 юни 2024 15:50

  • 3307
  • 3
След бурята: откриха тялото на обявен за издирване мъж в Казанлък
© Булфото, архив

Откриха мъртъв мъж в Казанлък.

67-годишният Наско Несторов бил обявен за издирване на 13 юни. По първоначална информация той е станал жертва на бурята в района, пише "Нова телевизия".

Приятели и роднини на Наско започнаха издирване. Часове преди бурята, мъжът тръгнал на разходка в северната част на Казанлък. 

Градушка в Шипка: "За половин час всичко се помля"

Днес тялото му било открито безжизнено. То е намерено в гориста местност до Казанлък. Смята се, че мъжът се връщал от разходката си по велоалея, където решил да се скрие от бурята. Там обаче повалено от бурния вятър дърво го затиснало смъртоносно.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
3307 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Лилипутин

2024.06.16 | 17:59

3
Росите са викингско племе прокудено от викингите. За това племе викингите казват,че не са раждани,а са из с рани-толкова гнусни и нагли били. Росите са били наричани от българите-людоеди. България се е простирала от Белград до Китай. Конфуций е написал"Аз съм ученик на българите". С поголовна сеч росите избиват българите и заграбват земите ѝ. Амереканските и английските тъпанари са виновни да осмърдява роската смрад човечеството. Също и японските глупаци,които и "подариха"милион и половина армия от българските колонии за борба срещу Паулос.Америка въоръжава росите да воюват срещу хитлерюген-10-12годишни деца,за да си закачат парцалите по райхстага. Сега росите ще прелъжат китайците и...все такааа...до края на москваааа... Амин дай Боже...СЕСЕСЕРЕ СЕ ИЗ С РА-ОТИДЕ ПО КАНАЛЕН РЕД,СЛЕДВАН ОТ РОСКАТА П Е ДЕ РАЦИ Я В СЪЩАТА КАНАЛИЗАЦИЯ.

2024.06.16 | 16:45

2
Аз преди да правя секс на открито, в гората, с жена проверявам какво ще бъде времето.

2024.06.16 | 16:39

1
Да почива в мир

Добави коментар

Водещи новини