Двама мъже са задържани заради опит да подкупят полицаи

  • 14 юни 2024 13:33

  • 694
  • 1
Двама мъже са задържани заради опит да подкупят полицаи
© Булфото

Столични полицаи задържаха двама мъже, при два отделни случая, направили опит с подкуп да избегнат по-нататъшни санкции, след като били спрени за проверка, съобщиха от Столична дирекция на вътрешните работи (СДВР).

Едната ситуация е възникнала късно снощи, когато 32-годишен мъж е бил спрян за проверка на бул. "Симеоновско шосе" в София. В него униформените намерили две пликчета с растителна маса. Мъжът подхвърлил две банкноти по сто лева до полицейската кола с цел да избегне санкция. След това побягнал като извадил и пистолет. С цел овладяване на ситуацията, ако мъжът направи опит да стреля с пистолета си, полицаите произвели изстрели със служебното си оръжие. След това мъжът е арестуван, като е установено, че има криминалистически регистрации.

Задържаха пиян турски тираджия, предложил подкуп на полицаи

При другия случай, отново вчера, отзовали се на сигнал, полицаи, забелязали съмнително поведение на мъж. Те му поискали личните документи, но вместо личната карта, 59-годишният мъж подал на полицаите банкнота от 50 лева. Последвало задържането му, а справка в регистрите показала, че той е криминално проявен.

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
694 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.06.14 | 15:49

1
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik

Добави коментар

Водещи новини