Свидетелски разказ за стрелбата по автобус в Пловдив

  • 28 май 2024 06:12

  • 1844
  • 1
Свидетелски разказ за стрелбата по автобус в Пловдив
© Novini.bg/Canva

Стреляха с въздушна пушка по автобус на градския транспорт в Пловдив. Сигналът в полицията е подаден малко преди 19 часа снощи.

​​​​Автобус по линия номер 9 е бил спрял на предпоследна спирка в комплекс „Тракия“, когато по него е произведена стрелбата. Пръснато е едно от страничните стъкла на рейса. По думите на шофьора е стреляно с въздушна пушка от съседния блок. Стрелбата е станала малко, след като и последните две пътнички са слезли от автобуса. Това е осмият пореден случай в този район. Полицията извършва оглед на място и издирва извършителя.

Стреляха по автобус в Пловдив

"При тръгването чух някаква пукотевица. Видях, че страничното стъкло е счупено. Първоначално помислих, че някой автобус ме е ударил странично. Според мен е стреляно с въздушна пушка", заяви пред Нова Бисер Велизаров, шофьор на автобус.

"Затова трябва да се сложат камери. Това не може да се случва постоянно. Това не е първият инцидент. Преди три месеца отново имаше. Разминахме се на косъм. Просто някакъв късмет сме извадили", твърди Гинка Терзийска, кондуктор. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1844 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.05.28 | 07:51

1
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

Добави коментар

Водещи новини