Полицията разкри нова наркооранжерия в столичния квартал "Орландовци"

  • 23 май 2024 13:31

  • 773
  • 2
Полицията разкри нова наркооранжерия в столичния квартал "Орландовци"
© МВР

Полицията разби нова наркооранжерия в столичния квартал "Орландовци", съобщиха от МВР. 

Открито е помещение, пригодено за наркооранжерия, в която се полагали грижи за общо 150 растения, достигнали различен стадий на развитие. Иззета е и суха тревна маса и голяма сума в лева и евро.

Това е третата оранжерия, открита по време на акцията, а неин собственик е единият от задържаните малко по-рано трима мъже.

От МВР припомнят, че арестите им са били осъществени, след като при предприетите вчера полицейски действия отново на територията на същия столичен квартал, униформените са установили две високотехнологични оранжерии с общо 2 700 наркорастения,  както и количество суха тревна маса.

Задържаха огромно количество марихуана, чак "Орландовци" се вмириса

"Успешната реализация е резултат на професионално разследване, проведено в продължение на повече от три месеца", отбелязват от там. 

По случая е образувано досъдебно производство и работата по документирането му продължава под надзора на Софийската градска прокуратура.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
773 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 05:44

2
❤️ Г­о­­­р­­­е­щ­­и­ ­­м­о­­­м­и­­­ч­­­е­т­­­а­­ ­в­­и­ ­о­ч­­­а­к­в­­­а­т ­­-­­ X­­1­8­­.­­F­­U­N

2024.05.23 | 18:38

1
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

Добави коментар

Водещи новини