Мъж се оказа с фалшиво положителен тест за наркотици, след като кола удря паркиралия му пикап

  • 23 май 2024 09:04

  • 638
  • 2
Мъж се оказа с фалшиво положителен тест за наркотици, след като кола удря паркиралия му пикап
©

Земеделски производител отива на протест, но си тръгва с патрулка заради обвинение, че е шофирал под въздействие  на наркотици. Мъжът е тестван, след като е паркирал джипа си. Но катастрофа, причинена от друг автомобил, включила и него в ПТП-то.

В „Здравей, България“ Георги Гайдарев разказа, че автомобилът, предизвикал катастрофата, е минавал през нивата, за да заобиколи протеста. След това е минал през канавката и е ударил неговия пикап, който е бил паркиран и заключен.

Мъжът посочи, че от полицията са поискали документите му, за да бъде написан протокол за щетите от инцидента. Гайдарев каза, че е направен и тест за употреба на алкохол на него и другите участници в ПТП-то, който е дал отрицателен резултат.

Апокалипсис в дома на врачанин: Мъж загуби работата, дома и баща си след фалшив положителен тест за наркотици

Когато пристига втория автомобил на „Пътна полиция“ Плевен, на Гайдарев е направен и полеви тест за наркотици, който е дал положителен резултат за амфетамини. Мъжът посочи, че всяка сутрин пие лекарство за кръвно и е предоставил документи за това на полицията. Той е дал кръв и урина за повторен тест, който е показал отрицателен резултат за употреба на наркотици.

Гайдарев каза, че шофьорската книжка му е върната и не е заплатил за направеното повторно изследване, тъй като резултатът е бил отрицателен.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
638 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 05:45

2
❤️ Г­о­р­е­щ­и­­ ­­м­­о­­­м­и­ч­­е­­­т­­а­­­ ­­в­­­и­ ­о­­­ч­­а­­к­­­в­­­а­­­т ­-­­­ X­­­1­­8­.­­F­­­U­­­N

2024.05.23 | 11:10

1
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

Добави коментар

Водещи новини