Жена изгоря при пожар в дома си

  • 31 август 2012 15:36

  • 711
  • 0
Жена изгоря при пожар в дома си
©

82-годишна жена е изгоряла при пожар в дома си в дупнишкото село Червен бряг през изминалата нощ. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР-Кюстендил.

Трупът на жената е открит днес при последвалия оглед на местопроизшествието. Сигналът за пожара в масивна къща в селото е постъпил около 1.00 часа. Огънят е унищожил 20 кв. м покривна конструкция и две входни врати. Екипът на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението” – Дупница е спасил от унищожаване останалата част от къщата.

Собствениците на къщата не са пострадали, съобщили са, че домът им е запален от тяхна възрастна роднина, която имала и други такива опити. Трупът на възрастната жена е открит днес по време на извършвания оглед на местопроизшествието от дежурна група на Районно управление „Полиция” - Дупница и е закаран за аутопсия в кюстендилската болница. Срещу възрастната жена в полицията в Дупница са постъпвали сигнали за опитите й да пали безконтролни огньове и съседски имоти. По случая е образувано дознание в РУП-Дупница.

Последвайте канала на

711 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини