Затворник в отпуск стреля по зет си и запали дома на сестра си

  • 21 май 2024 09:25

  • 2256
  • 2
Затворник в отпуск стреля по зет си и запали дома на сестра си
© Pixabay

Издирван от МВР затворник, който не се е прибрал след отпуск по болест, е задържан и върнат в килията. Преди това обаче е успял да извърши нападение. Петър, известен като Пепи Усмивката, е стрелял по зет си и подпалил къщата на сестра си, след което е задържан от СДВР.

През септември наказанието му е било прекъснато от прокуратурата заради болест. Не се върнал в срок и е обявен за издирване. Мъжът излежава присъда, но е на по-лек режим. Затова има право да работи извън затвора.

Досега не бил правил проблеми, но не се прибрал след почивката. Вместо това отишъл при зет си вчера. Стрелял по него с газов пистолет, мъжът се отървал само с одраскана буза. След това рецидивистът запалил дивана в жилището на сестра си, пише 24 часа.

Интерпол издаде червена бюлетина на избягалия френски затворник

Пристигналите веднага пожарникари изгасили пламъците и не се стигнало до разрастване на пожара, а полицаите от СДВР хванали затворника.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2256 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 05:51

2
❤️ Г­­­о­­­р­­е­щ­и­ ­­­м­­­о­­­м­­­и­ч­­е­т­а­­ ­в­­и­­­ ­о­­­ч­­­а­­­к­­в­а­т ­­-­­­ X­­1­­­8­­­.­­F­­­U­­­N

2024.05.21 | 10:14

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> use.my/sman

Добави коментар

Водещи новини