Химична реакция при производство на наркотици е причината на вчерашния взрив в жилище в Хасково

  • 15 май 2024 11:48

  • 303
  • 2
Химична реакция при производство на наркотици е причината на вчерашния взрив в жилище в Хасково
© Булфото

Химична реакция при производство на наркотици е причинила взрива в апартамент в Хасково, при който тежко пострада 45-годишният Дмитрий Стоянов - Руснака. Това става ясно от официалното съобщение на Окръжната прокуратура в Хасково.

При огледите са иззети веществени доказателства, показващи дейност по производство на наркотични вещества, като разследването се провежда и за извършено такова престъпление.

Назначени са експертизи. Разследването по случая продължава, обясниха от държавното обвинение, допълват от прокуратурата.

Мъж е тежко ранен след взрив при производство на синтетична дрога

Специалисти от Научно-техническата лаборатория и от такива при Националния институт по криминалистика на МВР са направили огледите.

При инцидента със сериозни изгаряния е 45- годишният Стоянов, който е криминално проявен. Още вчера той е настанен в УМБАЛ „Св. Георги” в Пловдив, от където съобщиха, че е в тежко състояние и е бил опериран по спешност.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
303 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 06:11

2
❤️ Г­­о­­­р­­е­­щ­и­ ­­­м­­о­м­­­и­­­ч­­е­т­­­а­­ ­­­в­­­и­­­ ­­о­­ч­­­а­к­­­в­­а­­­т ­-­­ X­­1­8­.­F­­­U­­­N

2024.05.15 | 14:24

1
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

Добави коментар

Водещи новини