Иззеха боеприпаси от селкса къща

  • 30 август 2012 15:40

  • 562
  • 1
Иззеха боеприпаси от селкса къща
©

Незаконни взривни вещества са иззети от служителите на Главна дирекция „Борба с организираната престъпност”, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Спецакцията е реализирана от служители на териториалните звена за борба с организираната престъпност в столицата и Софийска област. Тя е проведена след получен сигнал за незаконно съхранение на взривни вещества и боеприпаси в жилище в гр.Божурище. Тази сутрин антимафиотите „атакували” жилището на 43-годишния В.Г.

При претърсването са открити и иззети пет цилиндрични тела-пресовки, съдържащи пиротехнически средства - различни по размер и опаковка. Предстои извършването на експертизи за установяване на техния състав. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.339 от НК. Уведомена е районната прокуратура в Сливница. В.Г. е задържан за срок до 24 часа по Закона за МВР, а работата по документирането на случая продължава.

Последвайте канала на

562 1

Коментари 1

Добави коментар

2012.08.30 | 16:44

1
истински атентатор.... това ако ти е в блока да се съберат мъжете и да го спукат от бой докато диша, рискувайки им живота на 200-300 човека....

Добави коментар

Водещи новини