Корумпирани ченгета запалиха колата на антимафиот

  • 30 август 2012 12:09

  • 1302
  • 1
Корумпирани ченгета запалиха колата на антимафиот
©

Корумпираните катаджии Серги и Диджея подпалиха “Фолксванген Пасат” на пернишкото спецченге Веселин Идакиев в пернишкия квартал “Даскалово”.

С това те му отмъстили, че ги хванал в крачка да взимат рушвети от шофьори, за което били наказани от шефовете си.
Катаджиите заляли автомобила с бензин и драснали клечката по тъмно. Докато ченгето се усети, подпалвачите офейкали.

Наскоро спецченгето станал мишена на няколко полицаи от пътна полиция в Перник. След дълго разследване срещу Серги и Диджея от Веселин Идакиев били събрани доказателства за корупция. За наказанието , което получили катаджиите решили да си отмъстят. В началото потърсили някакви компромати срещу Идакиев. След като не намерили, решили да го сплашат чрез палежа, пише "Телеграф".

Разследва се още версията, че пасатът на антимафиота е била подпалена от от известния в региона наркодилър Румен Търговеца. Той пробутвал дозите срещу кражби и бил спипан от Идакиев при пласиране на дрогата.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1302 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Бай Марин

2012.08.31 | 00:43

1
Корумпираните ченгета не бива да ги наказват! Трябва да влязат за дълго в затвора! Това не е МВР, ако има корупция, а мафиотска организация. Или ококошват за дълго всеки, когото хванат с подкуп, или хората са прави, че МВР е приватизирано от престъпниците. Не може да има милост и разбиране към корумпираните. Понеже това не е станало - лоши изводи идват на ум на човек, който бе се отнесъл с уважение към тази институция.

Добави коментар

Водещи новини