Млад шофьор удари такси и се заби в още четири коли на паркинг

  • 15 април 2024 19:08

  • 838
  • 1
Млад шофьор удари такси и се заби в още четири коли на паркинг
© Gettyimages (архив)

Шофьор на „Мерцедес“ навлезе в кръстовище, удари таксиметров автомобил и повреди още четири автомобила на паркинг в Кърджали, потвърдиха за БТА от регионалния пресцентър на МВР.

От там уточниха, че водачът е на 22 години и освен него няма други пострадали. Направената на място проба за алкохол е отрицателна. Инцидентът е станал на едно от оживените кръстовища в Кърджали, на метри от съдебната палата, училище и Районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ (РСПБЗН). Сигнал за произшествието е подаден в 16:23 ч. и именно екип на РСПБЗН е оказал първа помощ на водача, който е откаран за преглед и допълнителни изследвания в спешното приемно отделение на къджалийската болница. 

Такси блъсна майка и дете, шофьорът избяга

По данни на полицията, 63-годишният водач на удареното такси не е пострадал и не се е наложило той да бъде откаран с линейка за преглед. На мястото на инцидента се извършва оглед. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
838 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.04.15 | 22:49

1
Ако иcкатe да опитaтe нeщo нoво в ceкca, тoгавa ви съвeтвaм кaпсyли, коитo са по-мoщни от Bиaгpa и вcякaкви aнaлози, тoвa е пpoсто бoмбa в cвeта на ceкca и оcвен тoва е aбсолютнo бeзопaсно на вcяка възpаст, пpочетeтe сaми на кaквo са cпоcобни:---> use.my/bman

Добави коментар

Водещи новини