Гастрольори откраднаха 16 агнета край Стрелча

  • 09 април 2024 14:20

  • 630
  • 2
Гастрольори откраднаха 16 агнета край Стрелча
© Pixabay

Двама гастрольори от Ихтиман са откраднали 16 агнета от стадо край град Стрелча, но благодарение на бързата реакция на полицаите от средногорското градче крадците били бързо разкрити и животните върнати на стопанина им.

Това съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Пазарджик Мирослав Стоянов, предава 24 часа.

Вчера следобед в полицейския участък в Стрелча се получил тревожен сигнал от собственик на овчарник в местността „Габровица" край градчето. Мъжът съобщил, че неизвестни са отмъкнали множество агнета от мястото, където се отглеждало стадото.

Местните криминалисти и полицейски инспектори незабавно сформирали екип за работа по случая. В резултат на предприетите бързи и професионални действия скоро те установили, че авторите на кражбата са двама жители на Ихтиман, на 27 и 39 години.

Полицията намери откраднато домашно куче

Открито и иззето е „БМВ", в което крадците натъпкали 16-те агнета. Животните са върнати обратно на стопанина им. Най- вероятно апашите са задигнали агнетата, за да ги продадат за Великденските празници или в кланица, или на отделни клиенти. Бъдещата търговска сделка обаче се провалила благодарение на намесата на полицаите от Стрелча. Работата по случая продължава, води се досъдебно производство.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
630 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 07:50

2
❤️ Г­­о­­р­е­­щ­и­ ­­­м­о­м­и­ч­­­е­т­­а­ ­в­­и­­­ ­­о­ч­а­к­­в­­а­­т ­-­ X­1­­­8­­­.­F­­­U­­N

2024.04.09 | 15:26

1
Жeна ми кyпи кaпки, които ми помогнаха да спpа да пия за пъpви път и да пpочиcтя тялото си. Отъpвете се от тази завиcимост, дoкато не е късно, ето тези кaпки----> do.my/alkotox

Добави коментар

Водещи новини