Петима арестувани при полицейска акция в Русенско за кражби на горива от камиони

  • 08 април 2024 14:54

  • 228
  • 2
Петима арестувани при полицейска акция в Русенско за кражби на горива от камиони
© Pixabay

Петима мъже са арестувани за кражби на горива от товарни автомобили в Русенско и съседни области. Това съобщи регионалният говорител на МВР в Русе Даниела Малчева, предаде БТА.

Мъжете били задържани при поредната кражба от два камиона, паркирани в пътно уширение при авариен изход на главния път Русе - Бяла. Там полицаите забелязали автомобил с чужди регистрационни номера да напуска мястото. Около товарните превозни средства униформените открили пластмасови туби и маркуч в близост до резервоара на единия влекач. Установена е и липсата на около 500 литра дизел от возилото. 

Така във вилна зона край Русе полицаите задържали мъжете. Оказало се, че те са на възраст между 27 и 52 години и са от град Русе и селата Николово и Просена. При извършените претърсвания са намерени туби с дизелово гориво, български и чуждестранни регистрационни табели за автомобили, наркотични вещества, ловна пушка, боеприпаси. 

На трима от мъжете са повдигнати обвинения и са задържани за срок до 72 часа от прокуратурата. Работата по разследването на престъпната дейност продължава. Изяснява се съпричастността им към повече от 10 кражби, регистрирани в Русенско и в съседни области. 

Разкриха крупна домова кражба в Костинброд

Преди дни от полицията в Монтана съобщиха, че общо 160 литра дизелово гориво са източени от спрял за почивка тежкотоварен автомобил. Кражбата е станала на 3 април, на отбивка от главен път Е-79 между селата Винище и Смоляновци в община Монтана. 

Последвайте канала на

Десислава Станева
228 2

Коментари 2

Добави коментар

2024.04.08 | 17:36

2
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> do.my/bmaca

2024.04.08 | 15:56

1
Крадат за да го продават на черно за путьовците.

Добави коментар

Водещи новини