Разкриха извършителите на два грабежа

  • 01 април 2024 12:09

  • 352
  • 1
Разкриха извършителите на два грабежа
© Gettyimages (архив)

За броени часове криминалисти от РУ-Самоков разкриха извършителите на два грабежа, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР София. 

Сигналът за първото престъпление постъпил в полицията на 29 март. Жителка на Самоков съобщила, че около 10.30 часа непознат мъж е издърпал насила от ръката й мобилен апарат. По случая било образувано досъдебно производство по чл. 198, ал.1 от НК. След незабавни оперативно-издирвателни действия криминалистите разкрили, че автор на грабежа е 17-годишен младеж от същия град, с криминалистически регистрации. На адреса му бил открит и мобилният телефон, предмет на престъплението. Тъй като се укривал от органите реда, непълнолетният бил обявен за общодържавно издирване и впоследствие задържан за срок до 24 часа. 

Двама мъже са задържани за грабежи в Хасково и Димитровград

На 31 март самоковка сигнализирала в районното управление, че около 21 часа предната вечер мъж е ударил няколко пъти малолетния й племенник, след което е отнел наличните му пари. Момчето било прегледано от екип на Спешна помощ и освободено за домашно лечение с охлузни рани. По случая било образувано досъдебно производство. След бързи оперативно-издирвателни действия извършителят – на 29 години, криминално проявен, от същия град,  е задържан в полицейския арест. Събраните доказателства са докладвани в прокуратурата, предстои да му бъде повдигнато обвинение и удължаване на мярката му за задържане до 72 часа.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
352 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.04.01 | 14:22

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> do.my/bmaca

Добави коментар

Водещи новини