78-годишният пациент, размахвал пистолет в Спешното, бил с болки в ръката

  • 29 март 2024 18:57

  • 4549
  • 3
78-годишният пациент, размахвал пистолет в Спешното, бил с болки в ръката
© pixabay

Обиди и заплахи огласиха Спешното отделение в Шумен във вчерашния ден. Стигна се дотам, че изнервил се от дългото чакане за преглед пациент извади газов пистолет. 

"Оръжието изглеждаше доста истинско, което предизвика в мен немалка емоция, сега страх, притеснение, не мога да опиша какво е било, не е приятно определено, особено когато е незаслужено. За първи път ми се случва да ми се вади пистолет. Агресията е нещо обичайно в Спешното отделение за мое огромно съжаление, въпреки че всеки от нас дава всичко от себе си, за да помогне", разказа д-р Петър Колев пред Bulgaria ON AIR.

78-годишният пациент бил с оплаквания от болка в ръката. Проявил агресия след 35 минути в Спешното отделение - време за което му била направена рентгенова снимка, но резултатът от изследването не бил готов. 

Мъж се закани на лекар с убийство, извади му газов пистолет

"Всички търсещи помощ са в Спешното отделение. Някои от тях са спешни, голяма част при тях не се касае за спешно състояние, но те се преценяват като спешни и затова винаги стават такива скандали. Всеки бърза да бъде обслужен, макар че ние винаги правим триаж", подчерта директорът на МБАЛ Шумен д-р Димитър Костов.

78-годишният мъж е задържан, а газовият пистолет, който размахал в Спешното отделение, е иззет.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4549 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.03.30 | 20:32

3
снощи отказали на съседа превръзка от порязване с макетен нож на съседа в спешното ....защото не е циганин нито бежанец а е здравно осигурен ...

2024.03.29 | 21:41

2
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:----> gg.gg/xlman
Дупетат

2024.03.29 | 20:54

1
Убий пенсионер , нахрани циганин !

Добави коментар

Водещи новини