Шефът на СДВР: Контактът на полицейския шеф Янев с Нотариуса е бил служебен

  • 23 март 2024 16:17

  • 1727
  • 9
Шефът на СДВР: Контактът на полицейския шеф Янев с Нотариуса е бил служебен
© Булфото (архив)

Бившият шеф на Главна дирекция за борба с организираната престъпност (ГДБОП) Любомир Янев е имал контакт с Мартин Божанов - Нотариуса. Според направената проверка обаче контактът е бил служебен. Това заяви директорът на Столичната дирекция на вътрешните работи СДВР Любомир Николов, цитиран от днес.бг.

Всичко по темата:
Убийството на Мартин Божанов-Нотариуса и трусовете в съдебната система 278

"Любомир Янев е заместник-началник на отдел "Криминална полиция", беше възстановен на работа от съда. Затова, което визирате за контакта му с Божанов, неговият контакт, според документите, е напълно служебен и не предполага проверка", каза Николов в отговор на въпрос за Любомир Янев по повод медийни публикации за контакт с простреляния Мартин Божанов-Нотариуса.

По думите на Николов Янев е заместник-началник на отдел „Криминална полиция“ в Столична дирекция. Той беше възстановен от съда след кратко прекъсване на кариерата си в МВР, каза директорът на СДВР. И обясни, че с данни, с които разполага, става ясно, че контактът на Янев с Божанов е бил „напълно служебен“ и „не предполага абсолютно никакво назначаване на проверка“.

На допълнително питане какъв точно е бил този контакт, Любомир Николов посочи: „Както казах - служебен контакт, който е описан подробно в документи с гриф за поверителност и не мога да разпространявам такива данни“.

Адвокат: Не се работи активно по разкриването на убийството на Нотариуса

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1727 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
Срам!

2024.03.26 | 07:17

9
Милиционер = Престъпник!
така

2024.03.23 | 21:03

8
ли му викат вече .... на предаването на пари

2024.03.23 | 19:56

7
Естествено, получавал си е заповедите кого да не закача. вЕрваме ви. Той шефа на полизията лично разследва всичко и говори с доносниците, нали?

2024.03.23 | 19:24

6
Основна Функция на НМ е да пази политиците да крадат и да бие всички които искат да променят стауквото .. Разформироване на тази Садистична организация в този си вид !

2024.03.23 | 19:00

5
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> use.my/bman

2024.03.23 | 17:50

4
Там ли се провеждат служебни разговори в ss клуба.Защитнико.
Гошо

2024.03.23 | 16:43

3
Ей пълно с мошеници и измамници,служебно в кауша сега,при бай Асан ризака
РАДО ПУ ТКАТА.." ЛЕТЕЦ "

2024.03.23 | 16:30

2
Агентите ( П..а..ч..а..в..р..и..т..е) в (T)рДАНС освен по Г,е,,й Сокаците и Т..р..а..в..е..с..т..и..т Пиаците се набират от К,,у,р,в,а,,р..н..и..ц..и..т..е на Митко Полицая и на екс министър Червеняков брат му. Херсонския П,,е,д,е,р,а,с,т с Руско гражданство Сър Г.е..й Яков има високи изисквания към Щатните и Нещатни Ш,в,,е,,с,,т,,е,,р,,к,,и трудещи се на заплата и хонорар в създадения от него Б..а..р..д..а..к (T)рДАНС. Мъжка П,,р,,о,,с,т,и,т,у,т,к,,а -Доносник с Халка под 10 сантиметра ФИ няма шанс да пробие в (T)рДАНС. Кандидат П,а,ч,а,в,р,,и,т,,е в (T)рДАНС преминават през Комисия по А..н..а..л..н..а Инспекция като Донаборниците: "Задни Бузи за Проверка Молим" П,а,ч,а,в,р,и,т,е - Доносници от Станишевския Г,е,й Б.а..р..д..а..к (T)рДАНС , филиал на КГБ се разделят на ТРИ категории: 1. Щатна П..а..ч..а..в.р..а --Агент, доказана П,а,ч,,а,,в,,р,,а -на заплата. 2. Нещатна П,,а,,ч,,а,,в,,р,,а --Сътрудник, недоказана все още П.а..ч..а..в..р..а -на Хонорар. 3. Улична П,,а,,ч,,а,,в,,р,,а --МУТРА, получава колкото си заработи с Рекет, Отвличания и Убийства на Българи. Тази позиция се открива специално за К,,о,,п,,е,,л,,е,,т,,а,,т,,а -Престъпници от БОП като Руската М..а..с..т..и..я Грозданов завършила РабФак в Москва, арестувана за рекет с два килограма КОКАИН и Айдуците му от БОП Пазарджик. Ш,В,Е,С,Т,Е,Р,,И,Т,Е от Сер Г,е,й Бардака (T)рДАНС трябва да се Изнасилват от ЖИВОТНИ, след което да се Избиват като ЖИВОТНИ, защото те са ЖИВОТНИ !! Пазарджишкото Милиционерско Г,о,в,,е,д,о е доказано най-тъпото Г..о..в..е..д..о развъждано в З,,а,,д,,у,,н,,а,,й,,с,,к,,и,,я к,е,н,е,ф създаден преди 137 години от Руски дегенерати за 32 тона злато. М.Ъ..Р..Ш..А , И..З..Р..О..Д , И..З..М..Е..Т , У.Т..А..Й..К..А , Б,,О,К,Л,У,К , Г.А.Д , Д,Е,,Г,,Е,Н,Е,Р,А,Т , П.О..Д.Ч..О..В.Е.К , С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР. КАЗАХ !!!
КОЛИО МАНГАЛЕЦА

2024.03.23 | 16:29

1
П,а,ч,а,в,р,и,т,е - Доносници от Станишевския Г,е,й Б.а..р..д..а..к (T)рДАНС , филиал на КГБ се разделят на ТРИ категории: 1. Щатна П..а..ч..а..в.р..а --Агент, доказана П,а,ч,,а,,в,,р,,а -на заплата. 2. Нещатна П,,а,,ч,,а,,в,,р,,а --Сътрудник, недоказана все още П.а..ч..а..в..р..а -на Хонорар. 3. Улична П,,а,,ч,,а,,в,,р,,а --МУТРА, получава колкото си заработи с Рекет, Отвличания и Убийства на Българи. Тази позиция се открива специално за К,,о,,п,,е,,л,,е,,т,,а,,т,,а -Престъпници от БОП като Руската М..а..с..т..и..я Грозданов завършила РабФак в Москва, арестувана за рекет с два килограма КОКАИН и Айдуците му от БОП Пазарджик. Ш,В,Е,С,Т,Е,Р,,И,Т,Е от Сер Г,е,й Бардака (T)рДАНС трябва да се Изнасилват от ЖИВОТНИ, след което да се Избиват като ЖИВОТНИ, защото те са ЖИВОТНИ !! Пазарджишкото Милиционерско Г,о,в,,е,д,о е доказано най-тъпото Г..о..в..е..д..о развъждано в З,,а,,д,,у,,н,,а,,й,,с,,к,,и,,я к,е,н,е,ф създаден преди 137 години от Руски дегенерати за 32 тона злато. М.Ъ..Р..Ш..А , И..З..Р..О..Д , И..З..М..Е..Т , У.Т..А..Й..К..А , Б,,О,К,Л,У,К , Г.А.Д , Д,Е,,Г,,Е,Н,Е,Р,А,Т , П.О..Д.Ч..О..В.Е.К , С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР. КАЗАХ !!! Време е да има Публично ИЗНАСИЛЕНА Мъжка П..р..о..с..т..и..т..у..т..к..а от (T)рДАНС ! Уволниха Шефа на П,Е,Д,Е,Р,А,С,Т,И,Т,Е от (T)рДАНС Шумен Калин Кръстев ! Бил Крайно Нуждаещ се от Рязани Анадолски ПИШКИ !

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини