Серия от посегателства върху коли във Врачанско

  • 21 март 2024 10:17

  • 233
  • 3
Серия от посегателства върху коли във Врачанско
© Novini.bg/ Canva

Серия посегателства върху автомобили във врачанското село Тишевица.

Калин Йорданов брои колко пъти са нарязани с нож и четирите гуми на колата му. Дошли в селото, от което е съпругата му, при приятели и спрял автомобила пред къщата на своя близка.

„Оставих си колата отгоре, защото знам, че има камери. Не съм знаел, че ще ми направят проблеми”, казва пред Нова телевизия Калин Йорданов.

Разкриха три вилни посегателства за броени часове

„Те бяха у нас. Ние играхме до 1 и нещо карти. Те решават да си тръгват. Когато излязохме, гумите бяха срязани”, разказва Тошка Радкова.

Докато полицаите издирвали следи от извършителите, хората още повече се притеснили, защото се оказало, че не са единствените жертви на такова посегателство.

„За кратко време, доколкото разбрах за 1 месец, моята кола е четвъртата кола, на която ѝ режат гумите”, казва Калин Йорданов.
От МВР обаче отрекоха да са получавали сигнали от други пострадали.

„Защото не са и четирите гуми, а по една-две гуми и и собствениците решават те да си го направят”, казва Краса Йорданова.

Хората били още по-шокирани, след като полицаите установили двамата извършители. Оказали се близки хора. Пред полицаите обяснили, че имали личен конфликт с потърпевшите – нещо, което другата страна категорично отрича.

За потърпевшите е притеснителен и фактът, че двамата извършители преди да бъдат задържани, дошли и цяла нощ останали с тях, за да ги успокояват и да гадаят кой е направил това.

Въпреки че извършителите са установени и задържани, страхът у хората остава.

Освен това пред полицаите извършителите обещали да възстановят щетите, но според потърпевшите това едва ли ще се случи, защото и двамата задържани са безработни.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
233 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.05.25 | 08:45

3
❤️ Г­о­­р­­­е­­­щ­и­­­ ­м­о­­м­­­и­­­ч­­­е­­­т­­а­ ­­­в­­и­­­ ­­­о­­­ч­­­а­­­к­­в­­­а­т ­­­-­ X­­­1­­­8­.­­­F­­U­­­N

2024.03.21 | 11:31

2
Съпрyгата кyпи кaпcyли които подобpиxа ceкcа ни и пpомeниха живoта ни! Сeга съпpyгата ми е дoволнa и се чyвствaм като aлфa мъжки. Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим, eто тeзи кaпсyли:----> use.my/bioman

2024.03.21 | 11:19

1
Толкова пропадняци по цялата територия.... как един па не погледна в огледалото с широко отворени очи...комунета деградирали!

Добави коментар

Водещи новини