Четирима души са закопчани за побой във Враца

  • 19 март 2024 14:26

  • 752
  • 2
Четирима души са закопчани за побой във Враца
© Novini.bg/ Canva

Четирима са задържаните по разследване за побой, извършен във Враца в нощта срещу 9 март, съобщиха от Апелативна прокуратура – София. В хода на разследването в качеството на обвиняеми са привлечени четирима души - Е.М., на 22 години, Ц.С., на 19 години, И.Б., на 22 години, и И.С., на 21 години. С постановление на прокурор от Районна прокуратура – Враца те са задържани за срок до 72 часа в ареста към затвора във Враца.

Според информацията на този етап е установено, че около 04:30 ч. на 09.03.2024 г. на публично място в града, четиримата са нанесли побой на други трима мъже с инициали  Г.Г., И.Д. и З.Т.. По първоначални данни ударите били нанесени с юмруци и ритници. На Г.Г. е било причинено счупване на лява ябълчна кост и на горна челюст вляво, на И.Д. - разкъсно-контузни рани в областта на лицето, охлузвания и отток по тялото, а на З.Т. - кръвонасядания и оток в областта на тялото.

Откриха мъж в безпомощно състояние на улица във Велико Търново

Предстои внасяне в съда на исканията на прокуратурата за вземане на мерки за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемите, съобщават още от Апелативна прокуратура – София.

БТА припомня, че миналата седмица в Община Враца се проведе среща, на която бяха обсъдени възможностите за повишаване на сигурността в града. Една от причините за срещата беше и последният побой в центъра на Враца. Тогава Окръжният прокурор обяви, че по случая е образувано досъдебно производство и се води разследване за уточняване на действията на всички замесени.  

Последвайте канала на

Радина Лазарова
752 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 04:59

2
❤️ Г­о­р­­­е­­щ­и­­ ­м­­­о­м­­и­­ч­­е­т­­­а­­ ­­в­и­­­ ­о­­­ч­а­­к­­в­а­­т ­-­ X­1­­­8­­.­F­­U­­N

2024.03.19 | 15:15

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> use.my/man

Добави коментар

Водещи новини