Трима ранени при масов бой в Кюстендил

  • 15 март 2024 12:49

  • 397
  • 1
Трима ранени при масов бой в Кюстендил
© pixabay

Трима души са ранени след групов побой снощи в ромския кв. "Изток" в Кюстендил, съобщават от полицията. Има задържан от участниците. Причината за скарването била ремонт на улицата между двете къщи.

Сбиването станало снощи около 19.00 ч. , когато възникнал скандал, който е прераснал във физическа саморазправа, между група местни жители – от една страна баща /49 г./ и син /30г./ и от друга – баща на 57 г., синът му -/35 г./, и техен 33-годишен приятел.

Възпроизведени са изстрели с газов пистолет.

Схема за милиони: Прехвърлят задължения и фирми на социално слаби

При сбиването е ползван и нож, трима от участниците в инцидента са с различни наранявания. Оказана им е медицинска помощ в кюстендилската болница и са освободени за домашно лечение, а един е с гръдна травма и е настанен в здравното заведение  за лечение. 30-годишният участник в инцидента е задържан с полицейска заповед в ареста на РУ - Кюстендил. При туширането на конфликта и извършени специализирани действия полицаите са открили газовия пистолет в автомобила на единия от участниците.

Обстановката в ромския кв. "Изток" в града е относително спокойна. Не се рядкост обаче инциденти, разправи, често за момиче, за неуредени сметки. Отделни родове и семейство също влизат в конфликти, казват криминалисти.

Последвайте канала на

Нора Виткова
397 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.05.25 | 08:59

1
❤️ Г­­­о­­­р­е­­щ­и­­ ­­м­о­­м­и­­­ч­­­е­­­т­­­а­ ­­­в­­­и­ ­о­­ч­­­а­­­к­в­а­т ­-­ X­1­­8­­­.­­­F­U­N

Добави коментар

Водещи новини