Полякиня е в болница след скандал с украинка за баня в Поморие

  • 25 август 2012 18:09

  • 1941
  • 1
Полякиня е в болница след скандал с украинка за баня в Поморие
©

65-годишна полска гражданка е в болница след скандал с украинка за обща баня в квартира в Поморие, съобщиха от ОД на МВР – Бургас.

На 24 август около 15.30 часа в Районно управление „Полиция” - Поморие е получено съобщение за битов скандал, възникнал в частен дом, разположен на поморийската улица „Георги Бенковски”. Скандалът е възникнал между украинската гражданка М.В., 51-годишна (неорганизиран турист, пристигнала на 12.08.т.г. през ГКПП Русе) и полската гражданка Р.К., 65-годишна ( неорганизиран турист, пристигнала през ГКПП Летище Бургас на 10.08.т.г.).

Вследствие на спора за подържане на хигиена в общата баня на квартирата, Р.К. пада и си наранява левия крак, в резултат на което е транспортирана в МБАЛ - Бургас и настанена за лечение в ортопедично отделение с диагноза „фрактура на шийката на бедрена кост”. Работата по случая продължава от служители на Районно управление „Полиция” - Поморие.

Последвайте канала на

1941 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Стоянов

2012.08.27 | 15:57

1
Заглавието ви пак е украсено до безкрай, така сте го написали че все едно тия са се млатили като за последно! А то какво повишили си тон едната паднала и си ударила крака. Спрете с тия фрапантни заглавия за привличане на вниманието на хората.

Добави коментар

Водещи новини