Съучениците на Ивана с апел: Върни се сред нас

  • 28 февруари 2024 13:44

  • 1318
  • 1
Съучениците на Ивана с апел: Върни се сред нас
©

Съучениците на изчезналата Ивана Георгиева от Професионална гимназия по хранително-вкусови и химични технологии в Дупница днес оправиха апел към нея да се върне при тях. Във фейсбук-страницата на училището те публикуваха своя апел и снимки.

"В деня, в който казваме НЕ на тормоза, казваме ДА на подкрепата и съпричастността. Казваме ДА на приятелството и надеждата и подаваме ръка към Ивана и към всички онези, които се чувстват сами.
Ние сме млади и често не осъзнаваме грешките си. Не осъзнаваме, че с действията си можем да нараним родители, учители, приятели, съученици, себе си. Но се учим. Бавно и полека осъзнаваме какво оръжие държим в ръцете си - единство! И вече знаем как да го използваме. Ние, учениците на ПГХВХТ, заставаме заедно със своите учители и отправяме апел към Ивана да се върне при нас, защото вярваме, че надеждата, която крепи сърцата ни, е била с нея през всичките тези дни и ще я върне здрава и невредима на прага на нашето училище", написаха съучениците на единадесетокласничката.

Прокуратурата с разкрития за изчезналата Ивана

Ивана изчезна миналия четвъртък от училище и оттогава от нея няма и следа.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1318 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.02.28 | 22:37

1
Жeна ми е pазвълнувана от този пpодyкт. Сега сексът е по-дълъг, epекциятa е по-силна, чувствитeлността към оpгазъм се е yвeличила и доpи пeниcът се е yвeличил. това е мeга готино нещо, което съветвам вcички да опитaт, пpочетох за това тук----> use.my/medinfo

Добави коментар

Водещи новини