Пребиха мъж с метална палка в София

  • 21 февруари 2024 17:09

  • 4133
  • 1
Пребиха мъж с метална палка в София
© Novini.bg/ Canva

Прокурор при Софийската районна прокуратура внесе обвинителен акт в съда срещу обвиняем, нанесъл средна телесна повреда на мъж.

На 21 март 2023 г. около 1:30 часа пред жилищна сграда на ул. "Марин Дринов" в гр. София, обвиняемият Г.Л., който бил облечен с тъмни дрехи, с качулка и маска на лицето паркирал автомобила си и чакал пристигането на пострадалия.

След като го видял, Г.Л. започнал да удря мъжа с метална палка по крака, вследствие на което му причинил средна телесна повреда, изразяваща се в счупване на ставата, капачката и бедрената кост на единия крак на пострадалия, уточняват от държавното обвинение.

Бившият полицай, пребил до смърт 95-годишната си баба: Опитах се да помогна и си изтървах нервите

По случая е образувано досъдебно производство.

В хода на разследването са разпитани свидетели, направени са експертизи и са събрани доказателства, че именно Г.Л. е автор на деянието. Предстои делото да започне в Софийския районен съд.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4133 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.02.21 | 17:39

1
Чували сте за подобрената формула на Виа`гра, която е 3 пъти по-ефективна и напълно безопасна на всяка възраст, както и лекува мъжки заболявания и подмладява. Аз лично го опитах и сега го препоръчвам на всички. Ето какво пишат за нея---> do.my/bluestone

Добави коментар

Водещи новини