Мъж от Сливен е с изгаряния след опит да запали печка на твърдо гориво с бензин

  • 20 февруари 2024 10:13

  • 260
  • 1
Мъж от Сливен е с изгаряния след опит да запали печка на твърдо гориво с бензин
© Novini.bg/ Canva

Мъж от Сливен е с изгаряния след опит да запали печка на твърдо гориво с бензин, съобщиха от пресцентъра на областната полиция.

Инцидентът е станал на 19 февруари сутринта в къща в сливенския квартал „Надежда". Причината за пожара е небрежност при боравене с открит огън. Собственикът, мъж на 47 години, се е опитвал да запали с бензин печка на твърдо гориво, вследствие на което се самозапалва. Настанен е за лечение в болнично заведение с изгаряне, предава БТА. 

Произшествието е ликвидирано от два екипа на Районната служба "Пожарна безопасност и защита на населението" (РСПБЗН)-Сливен. Унищожени са домашно имущество, хранителни продукти, има опушени стени. Спасени са три съседни сгради.

По думите на главен инспектор Стефан Димитров, началник на РСПБЗН в Сливен, най-честите причини за възникване на пожари са небрежност при боравене с открит огън и оставени без надзор отоплителни уреди.

Потушени са 76 пожара в страната през изминалото денонощие

Последвайте канала на

Радина Лазарова
260 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.02.20 | 13:02

1
Шoкиpан съм, наскоро наyчих, че 90% от хоpата са заpазени с пapазити, поpади тях имаме повечето зaбoлявaния (включитeлно pак), алеpгии, хpонична умора и главоболие, тоpбички под oчите, акнe и пaпилoми, чести настинки и слаб имyнитет, тази инфeкция бавнo ни yбивa. Вземeте тecта и pазберете дали сте заpазени----> shout.to/testa

Добави коментар

Водещи новини