Има четвърти участник в убийството на Митко от Цалапица

  • 18 февруари 2024 17:25

  • 10292
  • 3
Има четвърти участник в убийството на Митко от Цалапица
© Булфото (архив)

Четвърти човек е бил свидетел и евентуален участник в убийството на Димитър Малинов от Цалапица.

Това заяви пред БТВ майката на убития младеж Атанаска Бакалова. От думите ѝ става ясно, че тя разполагала с кадри от охранителна камера, на които се виждали пет силуета, заедно с този на Димитър Малинов. Кадрите са от момента, когато се смята, че е извършено убийството.  

Заради убийството на Митко: Цалапица ще гори днес!

Близките на убития младеж отново протестираха в Цалапица. Те имат опасения, че ще бъде даден ход на насроченото за 26 февруари заседание по делото срещу двамата братя-близнаци Борислав и Валентин Динкови за укривателство. Протестиращите не са съгласни това да се случи преди разпита на заподозрения за убийството Рангел Бизюрев, който все още не е екстрадиран от кралство Дания. 

Според протестиращите двамата братя са участвали в убийството. Атанаска Бакалова сподели още, че преди дни единият от близнаците се обадил по телефона на свой приятел и му казал, че на 26 февруари излиза на свобода.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
10292 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Sarbeca

2024.02.18 | 21:26

3
Да не е бил Путин
Не

2024.02.18 | 18:12

2
публикуват отговора ми!

2024.02.18 | 17:36

1
В момента във фашистка България, окупирана от САЩ и превърната в долнопробна американска колония-протекторат, от всички медии се лее фашистка пропаганда на огромната лъжа. Тип гьобелсова пропаганда - една лъжа повторена сто пъти става истина. Фашистката Сглобка начело с алхимика-сапунджия ни убеждава колко много сме били забогатели и как всичко в колониална България било поевтинявало u било супер-дупер евтино, макар всички ние ежедневно да виждаме каква е истинската скъпотия. Истината обаче е една - скъпотията в България е чудовищна. При средно 5 пъти по-ниски заплати от средните за Европа, цените на всички стоки и най-вече цените на храните в България са средно 5 пъти по-високи. В Германия например минималната заплата е 1900 евро, а в България е едва 450 евро(933 лева). Всъщност това което виждаме днес в България е една жестока спекула на цените. Истински грабеж. Спекула умишлено подържана и поощрявана от фашистката Сглобка .

Добави коментар

Водещи новини