Бургазлия разби главата на жена си с гиричка

  • 23 август 2012 15:42

  • 2252
  • 2
Бургазлия разби главата на жена си с гиричка
©

63-годишен бургазлия уби жена си в семейния им апартамент в комплекс "Славейков" . Андрея Влаев се е предал сам в полицията, днес по обед. 

Мъжът дошъл на крака при ченгетата във Второ РУП в Бургас и им съобщил, че се предава, тъй като най- вероятно е убил жена си. Полицаите веднага посетили местопроизшествието и повикали линейка на спешна помощ. Медицинските работници само констатирали смъртта на 55- годишната Валерия Влаева. При проведените разпити се установило, че двамата съпрузи седнали да обядват днес, без нищо да подсказва кървавата развръзка . Влаев пийнал ракия гарнирана с бира и се ядосал на жена си. Избухнал скандал при който мъжа нанесъл два удара по главата на съпругата си със спортна гиричка, които се оказали фатални. Осъзнал какво е извършил Андрея се запътил към полицейското управление и се предал.

Мъжът е задържан и работата по случая продължава.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2252 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
нацист тарикат

2012.08.25 | 18:21

2
кофти, поне да беше убил някой полицай по пътя си !

2012.08.23 | 19:21

1
Мисля, трябва е да пренапишат брачния обет, думите "...докато смъртта ни раздели" е редно да бъдат заменени с нещо по-приятно. И нека полицайте най-после спрат работата по този заплетен случай.

Добави коментар

Водещи новини