Мъж отнесе глоба от 300 лева за неприличен жест към полицаи

  • 16 февруари 2024 14:26

  • 1944
  • 2
Мъж отнесе глоба от 300 лева за неприличен жест към полицаи
© Getty Images (архив)

Районният съд в Лом е осъдил на 300 лева глоба мъж на 40 години от село Дългоделци в община Якимово за неприличен жест към полицаи, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Към 15:30 часа на 14 февруари мъжът пътувал в автомобил на предната седалка. Преминавайки покрай патрулна кола на полицията, паркирана на кръстовище в Дългоделци, той се показал през прозореца и отправил неприличен жест към полицейските служители в колата. Автомобилът бил спрян за проверка и се оказало, че пътникът е в нетрезво състояние и е неадекватен.

Емил Костадинов размаха среден пръст на журналистите след мелето в София

Той е предизвикал възмущението и на водача на лекия автомобил, с който пътувал, и на служителите на МВР. Задържан е за денонощие, съставен му е акт и е предаден на съда по бързата процедура. 

От полицията в Монтана съобщиха за БТА, че през миналата година в региона има няколко осъдени за обиди и нанасяне на телесни повреди на полицаи. В два случая става въпрос за ударен полицай при опит да спре саморазправа, в друг – за скъсан пагон на униформен при проверка на катастрофирал автомобил.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1944 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 05:05

2
❤️ Г­­о­­р­­­е­­щ­­и­­­ ­­­м­­о­м­­­и­­­ч­­е­т­а­­­ ­в­­­и­ ­­о­­­ч­­а­­к­­в­­­а­т ­-­­­ X­1­­8­.­­F­U­N

2024.02.16 | 20:11

1
Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим---> do.my/bluestone

Добави коментар

Водещи новини