Сигнал за системен тормоз на дете в детска градина в Благоевград

  • 16 февруари 2024 10:44

  • 5890
  • 2
Сигнал за системен тормоз на дете в детска градина в Благоевград
© unsplash

Сигнал за системен тормоз на дете в детска градина в Благоевград е подала неговата баба, предаде БНТ. Персоналът на детската градина обаче отрича това и обвинява бабата - настойник на детето, в дългогодишен тормоз над учителите там.

За психически тормоз и лишаване от вода и храна са обвиненията на бабата на детето.

Защо майка нападна служителка на детска градина във Варна?

"Отидох да се разправям за пиесите, които играят, защото избират едни и същи деца. Разбрах, че не е хранен и не са му давали вода. Казали са му, че ще бъде предател и ще го изгонят от детската градина, ако разкаже вкъщи какво става в градината. Такива хора не трябва да работят в детско заведение с деца", разказа Илка – баба на детето.

Според директора и учителите в детската градина тормоз над детето не е имало:

"Нищо от казаното не е вярно. По твърденията на казаното от жената са извършени проверки от компетентните органи, те са се произнесли. Това, че техният отговор не удовлетворява госпожата не значи, че трябва да споделя невярна информация и уронването на името на детската градина", сподели Катя Низамова – директор на ДГ №8 "Вечерница" - Благоевград.

"Аз съм старши учител. Уважавам децата, обичам ги. Уважавам и техните родители. Това, което се твърди за мен не е вярно", каза учителката, обвинена в тормоз над детето.

"Събрали сме се тук, за да окажем морална подкрепа на нашите колеги, които са засегнати от случая. Много лесно е да се очерни някой с лъжи и клевети", обясни Симона Митова - директор на дирекция "Образователни дейности" към община Благоевград.

Последвайте канала на

Нора Виткова
5890 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 10:16

2
❤️ Г­­о­р­­е­щ­­­и­ ­­­м­­о­­­м­и­­­ч­­е­т­а­­­ ­­в­­­и­­­ ­о­­­ч­­а­­­к­­в­а­­­т ­-­­­ X­­­1­­8­­­.­F­U­N

2024.02.16 | 11:25

1
Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим---> do.my/bluestone

Добави коментар

Водещи новини