Блъснаха дете на пешеходна пътека

  • 15 февруари 2024 15:01

  • 466
  • 2
Блъснаха дете на пешеходна пътека
© Pixabay

Дете е пострадало с фрактура на бедрото, след като е било блъснато на пешеходна пътека в Петрич, това съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР в Благоевград.

Инцидентът е станал вчера, около 14:25 часа. Лек автомобил „Мерцедес“ с 59-годишна водачка от Петрич, завивайки на ляво, е блъснал 11-годишно момче от града. То е пресичало пътното платно на пешеходна пътека. 

Детето е с фрактура на бедрото и е откарано за лечение в София. На водачката на автомобила са направени проби с технически средства за употреба на алкохол и наркотици, които са отрицателни, допълват от ОД.

В края на миналата година две деца пострадаха тежко вследствие на пътни инциденти в Петрич. Тогава от полицията съобщиха за още трима блъснати пешеходци на територията на областта. 

Последвайте канала на

Десислава Станева
466 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.02.15 | 17:26

2
Чyвaли ли сте за подобpената фоpмyла на Bиaгpa, която е 3 пъти по-ефективна и напълно безoпаcна на всяка възраст, а освен това лекува и мъжки болести. Аз лично го пробвах и сега го препоръчвам на вcички, подобpи нашия ceкc и cпаcи бpака ни. Eто кaкво пишaт за нея----> do.my/bluestone
Анонимен

2024.02.15 | 15:21

1
Счупете му китките на шофьора!

Добави коментар

Водещи новини