Огнян, братът на Алексей Петров, разкри какво иска да попита поръчителя на убийството му

  • 14 февруари 2024 11:56

  • 1756
  • 2
Огнян, братът на Алексей Петров, разкри какво иска да попита поръчителя на убийството му
© Булфото

"Защо те убиха", питал Огнян, братът на Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна, когато палел свещи на гроба му в Тетевен.

Вестник "Галерия", чийто собственик бе бизнесменът, публикува първото интервю с по-малкия му брат малко преди 16 февруари, когато се навършват 6 месеца от разстрела на Витоша.

На последната среща на семейството Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна бил спокоен и сам, без охрана - както винаги, пътувал до родното си място.

Огнян Петров е убеден, че истината за причината за убийството ще излезе наяве и "ще има видовден". Братът е бил разпитвам два-три пъти при разследването и е споделил своите съмнения кой според него стои зад атентата, но не знае дали те са реални. Затова очаква службите да поемат по-сериозно нещата.

Версиите за убийството на Алексей Петров остават две, към днешна дата няма авторство за убийството

Огнян Петров е на мнение, че мотивът за разстрела е политически, въпреки че при срещите, по-големият брат не споделял, че иска някакъв пост.

След един от неуспешните атентати срещу бившата барета - на басейна "Спартак", той казал, че иска "да надгради това, което е в момента", но не станало ясно към какво точно се стреми.

Огнян Петров иска да попита поръчителя дали заради власт или пари е отнел живота на брат му.

При последните им разговори Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна споделил, че ще се отдръпне от процеса, за да "изкара живота си по-спокойно".

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1756 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.02.14 | 13:27

2
А въпросите на всички затрити от брат му към него ли да изпращат? Това е видов ден, лaйнap.
свинята

2024.02.14 | 12:05

1
шиши е поръчителя огняне

Добави коментар

Водещи новини