Лора Георгиева коментира какви услуги и на какви хора е извършвал Нотариуса

  • 13 февруари 2024 10:40

  • 2861
  • 2
Лора Георгиева коментира какви услуги и на какви хора е извършвал Нотариуса
© Нова тв

Начинът, по който се развиват нещата по разследванията на Антикорупционния фонд (АКФ), не ми дават опции да бъда оптимист. Резултат по разследването „Осемте джуджета” няма. През юни 2020 г. излезе първата част на разследването. Прокуратурата се задейства около три години по-късно. Това коментира в предаването „Твоят ден” по NOVA NEWS Лора Георгиева, координатор "Правна програма" в АКФ.

Всичко по темата:
Убийството на Мартин Божанов-Нотариуса и трусовете в съдебната система 278

Тя уточни, че трябва да се разследват схемите като такива.

 „В случая става въпрос за организирани престъпни групи. Събрали сме достатъчно информация за това, включително със скрита камера”, добави Георгиева.

По думите ѝ тяхно разследване от юни 2021 г. показва Нотариуса като човек, който се занимава с организиране на престъпна група за влияние в правосъдието.

„Извършвани са услуги на хора, които са сравнително заможни и могат да платят, за да им бъдат решени определени проблеми с правосъдието”, уточни тя.

ГРАО: Мартин Божанов имал два ЕГН заради грешка в документацията

Според нея имената по разследванията трябва да бъдат извадени от Прокуратурата въз основа на проведени процесуално-следствени действия. 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2861 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.02.13 | 12:56

2
Хора, пробвахте ли новата виa`гpa?, просто е сyпер: в пъти по-ефeктивна, повече cпepма, по-ярки усещания, лекува болести и е бeзопаcна на всяка възpаст, това подобри се.кса ни и спаси брака ни. Отново се почyвствах мъж, прочетете сами на какво е cпоcобна-----> mub.me/bioex

2024.02.13 | 10:58

1
selianko prosta obiknovenni hora ne sa hodili pri notariusat toi e vartial dalaveri samo na bogopomazanite prestapnici.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини