Мъж влезе въоръжен в парти център в Сандански

  • 12 февруари 2024 13:07

  • 238
  • 0
Мъж влезе въоръжен в парти център в Сандански
© Pixabay

Мъж е задържан, след като е влязъл въоръжен в парти център в Сандански, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Благоевград.

Задържаният е 43-годишен жител на Сандански. По обед на 9 февруари е влязъл в парти център, опрял е пистолет в главата си пред 34-годишна жена, която е работела там, и е заявил, че ще се простреля. Жената е успяла да отнеме пистолета от мъжа. Не е възпроизведен изстрел. Мъжът е бил във видимо нетрезво състояние. 

Полицията е установила, че мъжът няма регистрирано законно притежавано огнестрелно оръжие, както и няма издадено разрешително за притежаването на такова. По оръжието не са установени надписи или сериен номер. В него не е имало патрони.

За случая е уведомена компетентната прокуратура и е образувано досъдебно производство. Мъжът е настанен в Център за психично здраве – Благоевград.

БТА припомня, че в средата на ноември беше привлечен в качество на обвиняем 18-годишен младеж, за това, че в нощен клуб в Сандански, е буйствал пред двама от охранителите на заведението и е отправял заплахи за живота им, носейки пушка, наподобяваща ловен автомат с неустановени марка и модел, и патрондаш с патрони. 

Въоръжен мъж откри огън в АтинаВъоръжен мъж откри огън в Атина

Последвайте канала на

Десислава Станева
238 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини