Имало ли е образувани производства срещу Мартин Божанов-Нотариуса, питат от ПП-ДБ

  • 01 февруари 2024 16:54

  • 2154
  • 3
Имало ли е образувани производства срещу Мартин Божанов-Нотариуса, питат от ПП-ДБ
© АКФ

Във връзка с вчерашното убийство на Мартин Божанов-Нотариуса в софийския квартал “Горна баня”, народните представители от “Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична България” Антоанета ЦоневаАнтоанета ЦоневаАнтоанета Цонева е български експерт по изборен процес и гражданско участие в и Надежда ЙордановаНадежда ЙордановаНадежда Йорданова завършва право в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. отправиха питания към министъра на вътрешните работи Калин Стоянов и до Софийската градска прокуратура за това дали срещу потърпевшия е имало образувани производства. 

Всичко по темата:
Убийството на Мартин Божанов-Нотариуса и трусовете в съдебната система 278

Това съобщиха от пресцентъра на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от".  

Разстреляха Мартин Божанов - Нотариуса в София

Народните представители изискват от институциите да им бъде предоставена и информация ако е имало образувани производства срещу Божанов, колко на брой са те, на какъв етап са били преди смъртта му и има ли постановени присъди по така образуваните производства. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2154 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.02.01 | 20:31

3
Моят съвет към всички: опитайте новата безопасна виагра, която е в пъти по-силна от обикновената и е безопасна на всяка възраст. Това промени живота ми и нашия секс. Това е, което тя може да направи---->> mub.me/bioex

2024.02.01 | 17:10

2
Тттт
заслужено си го е получил

2024.02.01 | 17:03

1
Снимкта ясно говори. Той е типичен престъпник. заслужено си го е получил!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини