Мъж на 44 години е задържан за насилие над жена в Казанлък

  • 31 януари 2024 11:37

  • 857
  • 1
Мъж на 44 години е задържан за насилие над жена в Казанлък
© Pixabay

Мъж на 44 години е задържан за насилие над жена в Казанлък, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Стара Загора. 

Сигнал за скандал между мъж и жена пред магазин в града е получен в Районното управление около 7:00 часа вчера. На място е изпратен полицейски екип, като при пристигането му е установено, че е пострадала 46-годишна жена.

Тя е заявила, че е ударена от бившия си приятел. На жената е оказана медицинска помощ, а мъжът е установен и задържан за срок до 24 часа. 

Арестуваха мъжа, издирван за тежък побой над приятелката си в Пловдив

По случая е образувано досъдебно производство. 

Преди дни жена на 66 години пострада при домашно насилие в Стара Загора, задържан беше 68-годишният ѝ съпруг. Това беше пореден случай на домашно насилие в града.

Дни преди това прокуратурата повдигна четири обвинения срещу мъж за нанасяне на телесна повреда, нарушена заповед за незабавна защита и изнасилване на жена, живяла с него на семейни начала.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
857 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.01.31 | 12:32

1
Моят съвет към всички: опитайте новата безопасна виагра, която е в пъти по-силна от обикновената и е безопасна на всяка възраст. Това промени живота ми и нашия секс. Това е, което тя може да направи---->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини