Установен е малолетен, подал фалшив сигнал за бомба в училище в Свиленград

  • 31 януари 2024 10:24

  • 626
  • 2
Установен е малолетен, подал фалшив сигнал за бомба в училище в Свиленград
© unsplash

Малолетен е подал фалшив сигнал за бомба в училище вчера в Районното управление в Свиленград, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР в Хасково. Около 16:00 часа детски глас е съобщил, че в местно училище има поставено взривно устройство.

Полицаите са установили локацията на телефона и са изяснили, че обадилото се дете е на 9 г. В присъствието на родител то споделило, че негов приятел на 11 г. от село Георги Добрево го предизвикал да се обади.

Нова серия бомбени заплахи в български училища: Кой стои зад тях

С двете деца работи инспектор от Детска педагогическа стая, уточниха от полицията.

На 23 януари МВР предприе проверка на всички училища в страната заради получени заплахи за взривни устройства на електронната поща на спешния тел. 112. 

Последвайте канала на

Нора Виткова
626 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.01.31 | 12:35

2
Моят съвет към всички: опитайте новата безопасна виагра, която е в пъти по-силна от обикновената и е безопасна на всяка възраст. Това промени живота ми и нашия секс. Това е, което тя може да направи---->> mub.me/bioex
Данчо

2024.01.31 | 10:40

1
Съвет от мен: откажете се от пушенето на цигари. Белите дробове и портмонето ви ще са благодарни. Лично аз успях успешно да ги откажа с един специален продукт от натурални съставки: cutt.ly/otkaz

Добави коментар

Водещи новини