Администрацията на Куклен подкрепя кмета

  • 22 август 2012 09:32

  • 1144
  • 0
Администрацията на Куклен подкрепя кмета
©

Искането за отстраняване на Димитър Сотиров от заеманата му длъжност кмет на община Куклен и на Иван Апостолов като заместник-кмет на общината ще се гледа при закрити врата. Това реши Пловдивският окръжен съд.

Искането за  отстраняването на кмета при закрити врата бе направено от прокурора и подкрепено от двамата адвокати. Съдийският състав реши в залата да останат единствено съпругите на Сотиров и Апостолов. Причината искането да се разглежда при закрити врата е използването на специални разузнавателни средства в хода на събирането на доказателства срещу двамата. Пред съдебната зала са се събрали около 50-ина поддръжници на Сотиров, които твърдят пред журналистите, че са тук, за да го подкрепят, защото той е невинен.

Пред съдебната зала е голяма част от общинската администрация в Куклен, начело със секретаря на общината Нина Маркова.Кметът на община Куклен е обвинен в пет престъпления по служба и присвояване на близо 50 000 лева общински пари. Неговият заместник – Иван Апостолов отговаря за присвояване на над 3000 лева и длъжностни престъпления.

Последвайте канала на

1144 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини