Установиха общо четири кубика немаркирани дърва при две проверки

  • 26 януари 2024 11:01

  • 696
  • 2
Установиха общо четири кубика немаркирани дърва при две проверки
© Pixabay

Полицейски служители установиха общо четири кубика немаркирани дърва при две проверки, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Видин, предаде БТА.

На 25 януари при проверка на частен адрес в Брегово полицаи установили два кубика немаркирани дърва без документи, доказващи законния им произход. Горски служители са съставили акт на стопанина. Малко по-късно, на ул. „Първа“ в с. Новоселци, униформени служители засекли конска каруца, превозваща два кубика немаркирани дърва. На местен жител е съставен акт. По случаите в РУ-Видин са заведени преписки по чл. 235 от Наказателния кодекс.

В хода на специализирана полицейска операция на територията на Районно управление-Видин преди ден бяха установени четири кубика немаркирани дърва при проверки на два частни адреса във Видин и Дунавци.

Засилените проверки по контрола за опазване на горските територии от Изпълнителна агенция по горите и нейните структури продължават и през 2024 година. Над 320 000 проверки в цялата страната са извършили служителите на агенцията през 2023 г., като са съставени над 5500 акта за установени нарушения.

Пет кубика немаркирани дърва установиха при проверка на частен адрес във Видин

Последвайте канала на

Десислава Станева
696 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
е.-.-.-

2024.01.26 | 11:45

2
Те изнесоха гората , вие ми говорите за 4 кубика!

2024.01.26 | 11:22

1
Съвет от мен: откажете се от пушенето на цигари. Белите дробове и портмонето ви ще са благодарни. Лично аз успях успешно да ги откажа с един специален продукт от натурални съставки----> use.my/otkaz

Добави коментар

Водещи новини