Хванаха дрогиран шофьор край Берковица, иззеха автомобила му

  • 18 януари 2024 11:02

  • 791
  • 1
Хванаха дрогиран шофьор край Берковица, иззеха автомобила му
© Булфото

При проверка с техническо средство към 14:10 часа вчера на пътя София – Берковица – Монтана, при отбивката за Берковица е установен шофьор на 33 години от града, който управлявал „Сеат алтеа XL“ след употреба на кокаин и коктейл от други опиати, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Нарушителят е задържан за денонощие, а автомобилът, който е негова собственост, е иззет. Мъжът е дал кръв за изследване, което да установи с точност дали има употреба на наркотици и какви точно са те. По случая е образувано досъдебно производство по член 343 от Наказателния кодекс.

Иззеха колата на 28-годишна пияна шофьорка

От полицейската дирекция в Монтана посочиха за БТА, че през миналата година са образувани 144 досъдебни производства срещу водачи, шофирали след употреба на алкохол и наркотици, а от началото на тази година има девет досъдебни производства. От август 2023 година досега в региона са иззети 33 автомобила от шофьори, карали след употреба на алкохол над 1,20 промила или под въздействието на наркотични вещества. Приблизително още толкова шофьори, направили същото нарушение, но не с личен автомобил, ще трябва да платят стойността му.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
791 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.01.18 | 14:23

1
Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини