След празника Сурва - две компании си спретнаха бой в Земен

  • 17 януари 2024 12:45

  • 3043
  • 1
След празника Сурва - две компании си спретнаха бой в Земен
© Novini.bg/Canva

Служители от Областната дирекция на МВР (ОД на МВР) в Перник изясняват случай на конфликт, заплахи и побой, съобщиха от пресцентъра на институцията.

Участници в конфликтната ситуация, възникнала след местния празник "Сурва" на 14 януари в Земен, подават две жалби в полицията. Едната е на група от хора, които твърдят, че са бити, малтретирани и заплашвани от 50-годишен местен жител. Той от своя страна също внася своя жалба в полицията, в която описва версията си по случая. Мъжът твърди, че с дъщеря му са заплашвани по телефона от първите жалбоподатели. 

Задържаха перничанин, пребил съгражданин

В ОД на МВР Перник са представени медицински документи от потърпевши и са снети сведения от всички участници. Мъжът на 50 години е задържан за срок до 24 ч. с полицейска заповед и материалите ще бъдат изпратени на Районна прокуратура - Перник с мнение за образуване на досъдебно производство. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3043 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.01.17 | 14:00

1
Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини